torstai 17. lokakuuta 2019

enemmän ja useammin

Yritän taas, jo kuinka monetta kertaa blogin olemassaolon aikana, herätellä kirjoitusintoa muulloinkin kuin kerran viikossa sunnuntaisin ja lomamatkoilla. Lupaan yrittää järjestää aikaa kirjoittamiselle, olkoon se sitten hassunhauskaa höpinää, arjen kuulumisia tahi vakavaa asiaa. Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella riittää vielä lukijoita.

Huomenna on jo perjantai! Lapsen lukuloma sujahti nopeasti, välillä isovanhempien seurassa, joinakin päivinä täällä tietokonetta vimmatusti naputtavan äitinsä ilona. Ehdimme toki käymään eräänä aurinkoisena päivänä sienimetsässä, kirpputorikin koluttiin ja löydettiin lisää kotimaista design-lasia. Yhdessä ollaan myös luettu, jopa työreissuiltaan taas kotiin saatu Mieskin on liittynyt lukupiiriin mukaan.

Kävin tänään työlounaalla Helsingissä. Ihmettelin asiaa itsekin, mutta voitteko kuvitella Aleksanterin katua kävellessäni, että tuli vähän joulufiilis? Satoi vettä, missään ei näkynyt minkäänlaisia merkkejä joulusta. Ihme juttu. Oli pakko tarkistaa aiempien vuosien postauksista milloin jouluvalo kaamosvalo on nostettu olkkarin ikkunaan ja se on kuulkaa ihan näihin aikoihin.

Lapsi niiskutteli nuhaansa koko viime viikon ja nyt tuo nuha piruvie on tarttunut meikämandoliinillekin. Olen suurkuluttanut auringonhattu-uutetta ja sinkkitabletteja viime päivät, enkä halua missään olosuhteissa kokea samaa, karmivaa flunssaa mitä tuolloin heinäkuussa, jolloin poksuivat hurjimmat kesähelteet ja missasin yhden jos toisenkin sovitun tärkeän kaveritapaamisen. Eli hus pois flunssat ja nuhakuumeet! 

2 kommenttia: