sunnuntai 1. syyskuuta 2019

johtajatulilla

No nyt ihmiset, nyt puhukaa syksystä miten paljon tahdotte! Vaikka ei tänään totisesti syksyiseltä tuntunut. Aurinko lämmitti paikotellen jopa kuumasti kun keskustelimme 20 muun kanssa metsässä sammalmättäällä vuorovaikutuksesta johtamisen välineenä. Tai kun "Idiootit ympärilläni" -menestysteoksen kirjoittanut Thomas Erikson selitti eri persoonallisuusvärien eroavaisuuksista, oli melkein pakko etsiskellä kannonnokkaa varjoisemmasta kohdasta.

Vietimme viikonlopun Evon retkeilyalueella Partiolaisten järjestämässä johtajuus-aiheisessa Johtajatulet-seminaarissa. Metsässä, 3000 muun partiolaisen tai partiolaishenkisen kanssa. Seminaaripäivät koostuivat inspiroivista asiantuntijapuheenvuoroista, mielenkiintoisista työpajoista ja innostavista vertaisverstaista. Keskusteluista erilaisten ihmisten kanssa luonnon helmassa, upeissa puitteissa. Erittäin vähin yöunin yöt kylmähkönkosteassa telttamajoituksessa ei menoa haitannut, sillä näillä eväillä ja tällä energialla jaksaa kyllä juuri alkaneen syyskuun.

Lopuksi haluaisin vielä kannustaa kaikkia joko osallistumaan tai mahdollistamaan jonkun osallistumisen partiotoimintaan. Partio tekee tärkeää työtä kasvattaen pienistä sudenpennuista tulevaisuuden johtajia noudattaen yhdenvertaisuuden periaatetta. Partio on monipuolinen harrastus, jossa oppii asioita, taitoja ja nauttimaan luonnosta. Nuf said.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti