sunnuntai 29. syyskuuta 2019

ajankäytön hallinnasta ja FrendeistäKuntaviestintä ja muut mielenkiintoiset työprojektit ovat vieneet mennessään. Koodausopiskelut oli pakko laittaa paussille, sillä aika ei riitä kaiken kivan tekemiseen. Ylpeä itsestäni olen siinä suhteessa, että pystyin priorisoimaan tekemisiäni, toisaalta pettynyt luovuttamiseen ja siihen, ettei yksinkertaisesti ole aikaa tehdä kaikkea.

Ajankäytön hallinta jatkuvan multitaskaamisen maailmassa on aikamoinen taitolaji. Olen jo pitkään merkannut kalenteriin lenkkihetket, jotta tiedän ottaa aikaa niiden suorittamiseen. Käytän lenkit ainakin osittain hyödyksi työasioiden miettimiselle. Olen myös tietoisesti lakannut puhumaan kiireestä - tiedän olevani yhtä työllistetty, yhtä tehokas tai yhtä tärkeä siitäkin huolimatta, että puhuisin jatkuvasti olevani kiireinen. Ajankäytön keskiössä ovat ne teot ja valinnat, jotka minä itse koen tärkeäksi. 

Lähdettiin tänään koko perheen voimin sienimetsälle isäni kanssa. Ja aloitin Frendien katsomisen alusta saakka. Noissapa esimerkkejä ajankäytöstä parhaimmillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti