keskiviikko 28. elokuuta 2019

viikonloppu metsässä
Tulevana viikonloppuna osallistun partiolaisten järjestämään Johtajatulet-tapahtumaan, joka yhdistää metsäretken ja johtamisseminaarin. Perheessä partioon kuuluun ainoastaan yhdeksänvuotias, ja näin ollen meitä ei-partiolaisia tapahtumaan osallistuu noin 600, minä ja mieheni siis näihin mukaan lukeutuen.

Johtajatulissa johtajuuteen ja vuorovaikutustaitoihin liittyvät teemat innostavat erityisesti. Metsä seminaariympäristönä kutkuttaa (vahva ehkä!). Tosin viimeisimmästä teltassa nukutusta yöstä on jo vierähtänyt useampi vuosikymmen, lukuun ottamatta yhtä harjoitteluyötä muutama viikko sitten. Partiotoimintaan olenkin päässyt tutustumaan lapsen harrastuksen kautta, erityisesti huomioiden, että lapsi nauttii partioharrastuksestaan suunnattomasti.

Johtajatulet koostuvat vapaaehtoisten vetämistä kymmenistä erilaisista työpajoista, joista osalistujat ovat saaneet valita itselleen mieleisimmät - itse osallistun oman intressin työpaijoihin, jotka käsittelevät mm. brändisomea ja vaikuttajatapahtuman järjestämistä.

Tulevan viikonlopun osalta mukavuusalueella ulos sujahdetaan ainoastaan jännittävien telttaöiden osalta. Tai ehkä ei tarvitse miettiä nukkumista ollenkaan, sillä iltahummailusta pitää huolen mm. yhteislaulut Allsång på Skansen -tyyliin tai yömyöhään tanssittava disc jockey. Joka tapauksessa taatusti unohtumaton kokemus tiedossa.

Löytyykö linjoilta muita metsähenkisiä Johtajatulille menijöitä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti