perjantai 9. elokuuta 2019

telkkarisarjoja ja tuulessa hulmuavia pellavahousujaNyt liikutaan sisällöllisesti alueella, josta bloggarilla ei ole tuon taivaallista tietoa. Kokeillaanpa kuitenkin.

En koe olevaani mitenkään edes lähellä sellaista auktoriteettia, asiantuntijuutta tahi vaikuttajaa, että voisin siitä jotain järkevää sanoa. Kyse on siis muodista. Pukeudun itse miten sattuu, en osaa yhdistellä mitään rennosti ja käytän samoja vaatteita ja värejä vuodesta toiseen. Kuvittelen kukkamekossani olevani trendikäs, vaikka kukkakuosin sijaan pitäisikin käyttää leopardia. Siis hypoteettisesti ajatellen, enhän minä mitään tämän hetken trendeistä tiedä. Kun voisi yhdistää ruutua, raitaa tai pallokuosia, valitsen turvallisesti mustan, harmaan tai valkoisen.

Kävi niin, että olin pari viikkoa sitten pakotettu makoilemaan sohvalla kuumetta alentamassa ja yskää parantelemassa. Ensi töikseni katsoin viimeisen tuotantokauden The Affairia, jonka jälkeen otin torkut ja mietin, ettei suoratoistopalveluissa ole mitään kivaa katsottavaa, buhuu.

Löysin kuitenkin HBO:lta Sarah Jessica Parkerin tähdittämän The Divorcen (Toim. huom. Näistä kahdesta peräkkäin katsomistani sarjojen nimistä ei voi päätellä mitään erityistä.) ja jäin koukkuun ja hullaannuin samantien. Sarja kertoo nimensä mukaisesti avioerosta draamakomedian keinoin, kaivaen huumoria vakavasta aiheesta. Viihdyttävän tarinan lisäksi SJP:n järkyttävän inspiroiva pukeutumistyyli (onkohan tuo tarpeeksi painokkaasti ilmaistu?) oli ehdottomasti sarjan parhainta antia. Manoloja ei tässä sarjassa nähdä, vaan varsin tyylikästä menocorea (opin juuri uuden sanan) - elegantin, itsevarman ja hyvinvointiinsa panostavan keski-ikäisen naisen harkittua tyyliä. Ehei, ei tuulipukumeiniä, vaan naisellisen aikuismaisen rento look.

Koska olen jo parikin vuotta yli keski-iän alkamisen määritelmän, yksi menocore tänne, kiitos! Mukavuutta, luonnon materiaaleja, väljiä villapaitoja ja tuulessa hulmuavia pellavahousuja.

1 kommentti: