maanantai 12. elokuuta 2019

kirpparihirmu esittelee + muikkari elokuusta

Ilmeisesti kaikki seuraamani henkilöt IG:ssä oli viikonloppuna Flowssa, sillä IGS tarjoili peräjälkeen videonpätkiä mm. "Dancing on my ownista", kuvauksellisista vegaaniruoka-annoksista, rennoista jamitteluista punaisella alueella ja Dr. Martineista. Tänä vuonna emme siis osallistuneet - ymmärtänette fomo-turhautumisen.

Pirteämpiin asioihin siis. Heinäkuun loppupuolella kiertelin pitkästä aikaa läpi paikalliset kirpputorit. Innostus kiertämiselle on laantunut viime vuosina, sillä en ole aikoihin löytänyt mitään järkevää ostettavaa. Kirpparihirmu on kriittinen, mutta siltikin tuntuu, että kaikki muut tekevät nitä uskomattomampia löytöjä jatkuvasti ja aina.

Kirpparituuli on siis puhaltanut mukavan myönteisesti viimeaikoina! Kirpparihirmu on edelleenkin kriittinen, tosin pienillä myönnytyksillä maustettu. Nämä kuvien löydöt (välissä toki muutama kukkakuva) ovat kaikki erittäin toivottuja, sisäisellä kiljahduksella varustettuja löydöksiä, eritoten huokeaan hintaan hankittuja.

Loppuun vielä muistuttelisin, että vaikka ulkona ripsottelee vettä välillä eikä aurinkoakaan joka päivä näy, niin edelleen mennään elokuussa - vielä ei ole syksy.

2 kommenttia:

 1. Loistavia löytöjä :)
  Samaa mieltä myös, että vielä ei ole syksy. Elokuu on minulle kesää, ehkä siksikin, kun olen syntynyt elokuussa. Ihanaa loppukesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen elokuinen synttärisankari täällä! Oikein ihanaa loppukesää myös sinne! <3

   Poista