maanantai 1. heinäkuuta 2019

mökillä

Sää saaristossa on ollut aurinkoinen, mutta kovin tuulinen. Mökin ympäristössä löytyy toki paikkoja, johon kipakka merituuli ei osu, jos tietää mistä etsiä. Tuuli suhisuttaa puita ja meren aallot nuolevat äänekkäästi sileitä kallioita. Meren liplatusta on mukava kuunella, kunhan vaan on tuulen kestävä varustus päällä.

Mies kävi heittämässä eilen lapsen kanssa verkot vesille, aamulla verkossa odotti yhdeksän ahvenkalaa, jotka pääsevät savustuspönttöön iltasella. Mökkeily on leppoisaa, kun ei ole aikatauluja tai velvoitteita - ainoat tehtävät ovat syöminen ja nukkuminen. Syömisestä muuten - tuntuu, että mökillä jatkuvasta aloitellaan, valmistellaan, toteutetaan tai päätellään syömistä - eikä nuokaan tietenkään ole ollenkaan huono juttu. Välissä saunan voi nimittäin tuikata päälle tai suorittaa päivälevon.

Innostuin suorittamaan aamulenkin lauantaina, mutta myöhemmin otin hieman yhteen jyrkän kallion kanssa (bloggari 0, kallio 1). Roisit haavat kaipaa nyt hieman parantelua ja toivottavasti sääret silostuvat kuitenkin ennen Italian matkaa. Vähän vaarallista tuollainen kallioilla hipsuttelu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti