torstai 9. toukokuuta 2019

viime aikoina
Melkein kahden viikon blogitauko tapahtui suunnittelemattomasti, sillä taannoiset viikot ovat yksinkertaisesti vieneet mennessään. Aamulenkkirutiini kulkee kuten aiemminkin, työrintamalla riittää säpinää ja työmatkailut Helsingin suuntaan kuluttavat istumalihaksia. Innokas sisäinen puutarhuri heräilee kevääseen samaan tahtiin kukkapenkistä nousevien kevätkukkien kanssa ja suunnitelmat istutuksille ovat jo täydessä vauhdissa. Kunpa vaan ehtisi tekemään tuollekin asialle jotakin! Viikonlopulle vahva ehkä, sillä aikataulullisesti ainakin näyttäisi vähän rauhallisempaa viikonlopunviettoa.

Sisustuspuolella on koettu viime viikkojen aikana suurimmat mullistukset. Vaikkei siis mitään sen suurempaa ei tapahtunutkaan, muutoksen vaikutukset ovat mittavat - ja ennen kaikkea nollabudjetilla. Muutokseen riitti pelkästään yhteissessio talon muiden asukkaiden kanssa, tarpeiden läpikäynti ja olemassa olevien huonekalujen inventointi.

Talomme alakerrassahan on ainakin yksiön verran ns. vapaata tilaa, jota käytetään ensisijaisesti läpikulkuun ja huonekalujen säilytykseen. Olen koko alkuvuoden kitissyt toiveesta saada oman työtilan, työpöydän tai minkä tahansa rajatun alueen, jolle voisin koneeni kanssa majoittautua ja josta olisi näkymät ulos. Tila on nyt hyötykäytössä ja olen tällä viikolla kahdesti siellä työaikaani viettänyt. Vielä kun tuo musiikinkuuntelupuoli saataisiin kaiuttimien osalta kuntoon...

PS. Yritän parantaa tapani postaustahtien suhteen. Kevät on vienyt mennessään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti