sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

viikkokatsaus


Tässä tulee Aniliinin viikkokatsaus, hyvää sunnuntai-iltaa! Aprillipäivästä se alkaa, vappuaattoon päättyy ja siinä välissä todennäköisesti vaikka mitä - tervetuloa huhtikuu!

Mennyt viikko on ollut penkkiurheilupainotteinen - alkuviikosta kävimme Miehen kanssa katsomassa huipputason paikalliskoripalloa (voitto tuli!), perjantaina jännättiin naislentopalloilijoiden finaalipeliä telkkarista (voitto tuli!) ja lauantaina SM-huumassa himpun verran pienempien, mutta sitäkin sisukkaampien lentopallistien peliä kannustamassa. Kyllä paikallisurheilu on hienoa!

Penkkiurheilun vastapainoksi ehdin lenkille tällä viikolla melkein joka aamu. PT ei oikein tykkää, kun lepopäivät unohtuu ja akillesjänteet huutaa hoosiannaa. Mennyt viikko on ollut säiden puolesta aivan täydellinen, kukapa nyt ei aamuauringossa malttaisi olla muutaman juoksuaskeleen ottamatta?

Mutta ollaan sitä toki oltu ahkeria elämän muillakin osa-alueilla. Talon ikkunoiden pesuprojekti etenee hitaasti mutta varmasti. Hipsukkaiset hilinalut pääsivät tänään kasvamaan muohkeammille kasvualustoille. Eilen poksutettiin kevään ensimmäiset skumpat naapurinrouvain kanssa. Villasukkavarustusta tarvittiin, kun aurinko painui puiden taakse piiloon. Lapsukaiset saivat aimo annoksen pomppimista trampalla äitiensä sillä aikaa pohdiskellessa maailmanmenoa ja siemailessa kevätilman viilentämää kuohujuomaa.

Vitsaset on myös koristeltu valmiiksi palmusunnuntaita varten, reippahasti siis näin ennakkoon, sillä ennen virvonvarvontaa seilaamme jälleen Itämeren aalloilla. Mitä muuta alkava viikko tuo tullessaan, sitä ei voi tietää, mutta Aniliinilla on sellainen fiilis, että upean puolelle sujahdetaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti