lauantai 16. maaliskuuta 2019

musiikkivideoiden myötä viikonlopun viettoon


Perjantai-iltojen iloksi olemme kehitelleet tavaksi viettää Levyraatia, jossa jokainen valitsee mieleisiänsä kappaleita ja ne katsotaan yhdessä älytelevision YouTube-sovelluksen kautta. Jep, taidamme ehkä olla maailmankaikkeuden ainoita, jotka käyttää älytelevisiolla YT-sovellusta. Oli miten oli, eilenkin kuultiin taas vahvasti ysäripainoitteista poppia ainakin oman listani osalta, Madonnaa, a-haata ja Daft Punkkia, Lapsukainen oli valinnut Robbaria ja Darudea. Miehen lista ei juurikaan yllättänyt, sillä sieltä löytyi jotain Top Gunin Soundtrackilta tai Ultra Bralta.

Videot tuovat mukavasti lisämausteensa musiikin kuunteluun. Lasta pelotti a-han Sun always shines on TV:n valkoiset, ilmeelliset mallinuket. Uusimmissa videoissa Robbari tanssii eriparilenkkareidensa ja tuntemattomien räppikavereidensa kanssa Bangkokin korkeilla katoilla.

Niin että jos joku sattuu menemään perjantai-iltaisin tästä kotikadulta talomme ohi ja näkee hullunmoista krebaamista ikkunasta, se ollaan me Lapsukaisen kanssa tanssimassa biisivalintojamme. Ultra Brata kun on vähän vaikea tanssia villisti.

2 kommenttia:

  1. ette oo ainoita! meilläkin katsotaan välillä iltaisin ”toiveet”, eli jokaisen perheenjäsenen toivebiisi telkkarin youtubesta. viime aikoina ikuista vappua, robbaria, yön fiilistelyä ja isin villejä kortteja. -laurar

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa että teilläkin on samanlaiset videonkatsomisperinteet!

      Poista