perjantai 22. maaliskuuta 2019

hitaasti, mutta varmasti

Oispa hei jo pääsiäinen! Viime vuonna pääsiäistä vietettiin juuri nyt, tänä vuonna saadaan odotella vielä kuukauden päivät, vaikka neljän päivän putki lammasherkkuja nyt jo kiinnostelisikin. Kuukauden päästä todennäköisesti (ei tosin ehkä kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa) kaikki tuo lumi on sulannut pois, ehkä voisi vienosti jo unelmoida lasillisesesta aurinkoisella yläterasilla? (Se tosin tarkoittaisi myös terassinpesua...)

Mennyt viikko on ollut sangen mielenkiintoinen. Kuten kuvasarjan hentoiset hilin alut, myös työrintamalla on nähty hitaasti mutta varmasti alkuun lähteneitä projekteja. Mielenkiintoista nähdä, mihin ne kaikki aikanaan johtaa! Se ehkä tässä yrittäjyyden epäsäännöllisyydessä on kaikkein jännittävintä, että toisinaan voi kosahtaa kovaakin. Suuntaan tai toiseen.

Mutta hetkonen, tänäänhän olis perjantai! Viikonloppuna meikämandoliini ja tuo Mies tuolla kirmaavat isolle kirkolle seminaariin, joka todennäköisesti on silmiä ja korvia avaava kokemus kaikenpuolin. Himpun verran eli vähän harmittaa istua koko viikonloppu sisätiloissa, aurinkoakin kun kai luvattu, mutta tiedossa on varsin mielenkiintoinen seminaariviikonloppu. 

2 kommenttia:

  1. Minä kun juuri eilen upposin polveen saakka pihamme hangessa, alkoi rapista usko siihen että se lumipeite sulaisi ennen juhannusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se siitä, juhannuksena tosiaan viimeistään! :)

      Poista