sunnuntai 17. helmikuuta 2019

yhden pysähdyksen taktiikallaAjeltiin eilen toveriperheen luokse visiitille, ja olipa taas vaan älyttömän hienoa viettää yhdessä aikaa mitä parhaimmassa seurassa! Uutena tuttavuutena illallispuuhastelua raclette-grillin kera, siis semmoinen grillihän pitää ehdottomasti hankkia tähän talouteen ja tuikata kutsua naapureille herkuttelemaan.

Lapsonen viettää hiihtolomaa ja käy hieman hengailemassa lomansa aikana isovanhempiensa luona. Sinä aikana aion pestä ikkunoita (yksi hoidettu, sata jäljellä), käydä aamulenkillä, valmistautua tulevaan, tehdä pari mielenkiintoista työprojektia, hulluna konmarittaa, viedä selkä vääränä konmarituksen tuloksia kirpparille sekä kehittää ammatillista osaamistani.

Muuten, kun on tehnyt päätöksen ja kuuluttanut sen maailmalle, olo on helpottunut. Se miten maailma vastasi takaisin ei tosin ollut ehkä sitä mitä odotti. Kaikesta huolimatta tiedän tehneeni oikein ja olen ylpeä siitä. Tulevaisuus näyttää valoisammalta, vaikka muutamia tummia pilviä taivaalle hetkellisesti kertyikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti