sunnuntai 23. syyskuuta 2018

syksy? kiitos ei.

Syksy jyrää päälle koko komeudellaan. Tulee Mauri-myrsky, joka tiputtaa kukkaruukun parvekkeen hyllyltä alas niin, että pelargoniat, mullat ja ruukunsirut valtaavat koko parvekkeen ja pakottaa ennenaikaisesti siivoamaan kesän pois parvekkeelta. Parvekkeelta, joka on ollut suosikkipaikkani koko pitkän kuuman kesän.

Vihervitriinissä uusia vihreitä palleroita toisensa perään puskeva tomaatti on sekin vielä siinä luulossa, että on kesä. Vähän niinkuin minäkin.

Skipattaisko suosiolla tää älytön syyshömpötys villasukkineen ja takkatulineen ja siirrytään suoraan jouluun?

4 kommenttia:

 1. Syksyyn en ole vielä minäkään aivan valmis. Lämmintä päälle pantavaa olisi pakko ottaa esille, mutta aion vielä ensi viikon selvitä kesämekolla ja villatakilla. Leggingsit ovat mukavammat kuin sukkikset, joita pitäisi metsästää jonkin kivan inspiroivan värisinä. Syyskesä on ollut aivan huikean ihana ja toivottavasti paukkupakkasilta vältymme vielä pitkään. Harmillista tuollainen yllättävä suursiivous. Onneksi ei tippunut kenenkään päälle. Tomaatti tuo vielä satoa eli herkullista syyskuun loppua! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin aion ensi viikolla huidella menemään kukkamekolla ja villapaidalla! Eniten tässä syksyssä inhottaa tuulet, sateet ja pimeys. Päivät menee töissä ja illalla tekisi mieli lenkille, mutta kuka nyt pimeään ja sateeseen malttaa mennä. Kiitos kommentista, Tuija! Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Ei siirrytä, syksy on ihana! :D ♥

  VastaaPoista