sunnuntai 12. elokuuta 2018

kalajuhlia ja flowta


Ensimmäinen työviikko takana kesälomien jälkeen. Ei puhettakaan pehmeästä laskusta, samantien hyppäämistä liikkuvaan junaan mm. seuraajani rekrytoinnin edistämiseksi ja uuden puhelinmallin lanseeraamiseksi. Toisaalta neljä viikkoa lusmuilua innosti jo tarttumaan arkeen kiinni ja syksyn tulevat uudet työkuviot ovat innostaneet osaltaan ponnistelemaan nämä viimeiset kolme viikkoa nykyisessä työssä kunnialla maaliin.

Viikonloppu on tuntunut pitkältä, kun on ollut paljon ohjelmaa. Perjantaina visiitti Flowssa töiden puitteissa, myöhemmin illalla pikapyörähdys iloittelua siskosten kanssa. Lauantaina kurvailimme kodin kautta mökille kalastuskunnan kesäjuhliin. Onneksi kurvailimme, sillä lapsukainen nappasi juhlien arvonnasta mitä mainioimman palkinnon - lähiluomutilan vihanneksista on iloa moneksi päiväksi!

Tänään sunnuntaina on sadellut, tosin aamulla oli muutaman tunnin rakonen parahultaisesti kymmenkilometriselle lenkkeilylle. Olen tällä viikolla saanut jälleen juoksuharrastusta heräteltyä ja tästä on hyvä jatkaa. Näillä lenkki-ilmoilla kuukausitavoite saattaa ehkäpä jopa täyttyäkin!

Mutta nyt pitää mennä, omenapiirakka kutsuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti