tiistai 24. heinäkuuta 2018

suunnittelematonta kotoiluhaahuilua
Loma-Aniliini pitää hieman hiljaiseloa näin kesäaikaan myös blogin puolella. Iltaliasta tultuamme olemme tuskin ehtineet purkaa aurinkorasvan tuoksuiset italianhepeneet pesuoperaatioa odottamaan kun olemme saaneet jo pakkailla seuraavia shortseja ja uikkareita uudelleen seuraavaa kesäreissua varten.

Nautin suuresti kotona oleilusta, siis kirjaimellisesti oleilusta kun ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Välillä nimittäin tuntuu, että koko kesäloman aikana pitäisi tehdä jotakin - olla ja mennä, muuten ei ole loma ollenkaan. Tällaista suunnittelematonta kotoiluhaahuilua tulen todennäköisesti kaipaamaan huomattavasti enemmän pimeän, kylmän ja kiireisen arjen pyörteissä kuin seikkailulomaa erilaisissa kohteissa tai aktiivista liikkumista paikasta toiseen.

Olemme hengähtäneet muutamia päiviä kotikolossa, ostin lisää kesäkukkia parvekkeelle ettei iltakastelupuuhat ainakaan vähentyisi. Hankimme parvekkeelle myös sohvan ilta-auringossa istumiseen ja parvekkeen yleinen viihtyvyys nousi kertaheitolla.

Taidanpa siirtyä siis viettämään tuota suunnittelematonta kotoiluhaahuilua takaisin parvekkeelle. Tai vaihtoehtoisesti käyn noukkimassa puna- ja mustaviinimarjoja talon varjoisalta puolelta ja pistän leipoen piirakan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti