sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

ciao bella!Sujahdimme kuin varkain kesälomalle, Italian kuuman auringon alle ja ihanan Angelan hoiviin. Meidät vastaanotettiin yhtä sydämellisesti kuin jokaisena edellisenäkin viitenä kertana. Angela tarjosi meille ensimmäisen aamun aamiaisen ja ylipäänsä rientää heti pyyteettömästi apuun kun suomalaisilta uupuu keittiöpyyhkeitä, tiskikoneen pesutabletteja tahi vessapaperia. Vaikka asustelemme tällä kertaa meille entuudestaan vieraassa mökissä, kaikki nurkat ovat tuttuja ja tavat totuttuja. En oikein tiedä, miten paremmin voisi kesälomaansa aloittaa.

Ilta-aurinko paistaa suoraan mökkimme terassin sivureunalle, jonne voi halutessaan sujahtaa nauttimaan punertavan oranssin juoman ja nauttimaan illan viimeisistä lempeistä auringonsäteistä. Tai sitten ei, joskus saattaa Italian aurinko on niin kuuma, että kaikki se kuumuus purkautuu upean kovana ukkossateena, jota voi sisätiloissa turvallisesti nauttia.

Ensimmäinen lomapäivä matkustamisen jälkeen on mennyt ihmetellessä. Ihmetellessä hiljaisuutta, kauniita maisemia, lämpöä, ruokaa, juomaa, leppoisuutta, joutenoloa. Angelan Summer Camp on jälleen tupasen täynnä, leppoisasti yhdessä eri kansallisuudet ja suomalaisiakin meidän lisäksemme viime vuodelta tutut ja muutama uusi tuttavuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti