maanantai 14. toukokuuta 2018

kymmenenvuotias


Paritaloasumista Espoossa, tyttäremme syntymä, muutto takaisin kotikonnuille, oman talon rakentaminen, työpaikkojen vaihtuminen, matkailua eri puolella maailmaa - kymmenessä vuodessa on ehtinyt tapahtua aika paljon.

Blogi on kulkenut keralla niin hyvinä aikoina kuin vastoinkäymisinäkin. Se on ollut henkireikä ja pakkopulla, muistojen tallennuspaikka, joka ei kaupallisiin kotkotuksiin ole sortunut. Blogi ei ole seurannut trendejä eikä sen tyyli ole juurikaan muuttunut, ehkä toki valokuvauksellista taitavuutta ehkä pienoisesti havaittavissa vuosien kuluessa.

Muumipappa on joskus todistetusti ollut joskus pöyhkeä, seiniltä ei ole löytynyt yhden yhtä taulua, lapsonen on edelleenkin huisin söpö, olohuoneen matto on vaihtunut tiuhaan ja vaatetangossa on roikkunut vain muutama vaatekappale. Emme totisesti tienneet taloa suunnitellessamme, että voimme istuskella satumaisen lämpimässä ilta-auringossa parvekkeellamme juuri sen nautinnollisen hetkisen verran ennen kuin aurinko laskee puiden taakse piiloon.

Koska kymmenen vuotta on älyttömän PALJON, olen jakanut ruutuja menneiltä vuosilta erillisiin postauksiin. Tämän viikon aikana muistellaan vanhoja aikoja, joten tervetuloa siis mukaan Aniliinin kymmenvuotissynttärihuumaan!

Kaikki alkoi täältä tasan kymmenen vuotta sitten.

2 kommenttia:

  1. Vau, kunnioitettavat vuodet! Paljon onnea! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kymmenen vuotta on huisin pitkä aika, vaikka onhan tässä ehtinyt tehdä vaikka mitä! Toisaalta taas tuntuu, että justhan vasta aloiteltiin :)

      Poista