torstai 24. toukokuuta 2018

kukkaisaa torstaita!


Torstaille tämäkin viikko on jo turahtanut. Juurihan viikonloppua vietettiin seuraavan odottelevan jo vuoroaan ihan tuossa nurkan takana. Toukokuu on hellinyt meitä upealla lämmöllä ja auringonpaisteella, lähimetsässä kukkii jo kielot. Naapurintädin raparperipuska on kasvanut melkoisiin mittasuhteisiin ja jälleen tontinrajan yli huhuiltiin sen ikuisuuskäyttöoikeudesta. Viikonloppuna tiedossa siis rapsupiirakkaa.

Viikonloppu vietetään osittain tyttöporukalla, sillä Mies lentelee vuorokaudeksi työreissulle Kööpenhaminaan. Takaisin ei ole tulemista ilman tanskalaisia sisustuslehtiä - myös muut tuliaistoiveet on tarkkaan käyty läpi.

Sillä aikaa kun Mies käy herkuttelemassa smørrebrødiä, me tytöt hurautamme isollekirkolle ja käymme kuikuilemassa Kansallismuseossa parhaillaan käynnissä olevan Barbie-näyttelyn. Samalla tietysti katsastamme miltä tsadi näyttää ja tuntuu kesällä.

PS. Menee vähän kukkaisella teemalla nämä tämän postauksen kuvat. Ei auta, luonto on nyt kauneimmillaan ja tarjoilee viikko viikolta yhä enemmän kukkivia kauneuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti