perjantai 9. maaliskuuta 2018

xoxo


Mies lähti, me tytöt jäätiin. Viikonloppu on aloitettu näyttävästi leffaillalla ja herkuilla. Ennen nukkumaan menoa Pikkuiivari nuuhkutti isänsä kauhtunutta verkkapaitaa ja tippa silmässä mietittiin, että meneeköhän se viikko nopeasti. Niin se vaan on, että kun on kolmikko tottunut kolmikkona toimimaan niin yhden puuttuessa on vaan vähän erilaista.

Viikolla tuli saatettua maaliin yksi loistava Netflix-sarja ja uusia tuotantokausia odotellessa olo on yhtä tyhjä kuin hyvän kirjan jälkeen. Mutta ei tässä hättää mittää, nappasin nimittäin katseluun hiuspantoja ja teinidraamaa sisältävän Gossip Girlin. Jep.

Yolo.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä viikkoon teille tytöille! Mä en oo viime aikoina löytänyt Netflixistä mitään uutta hyvää. Oon aika rajoittunut, jännitys ja rikos ja kauhu ei käy ollenkaan laatuun! Romskuhömppää vaan aivojen nollaamiseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitti Teija! Katsottiin Miehen kanssa The Crown loppuun aiemmin tällä viikolla, suosittelen lämpimästi. Sarja on älyttömän hienosti ja älykkäästi tehty! Toivottavasti kolmas tuotantokausi ilmestyy pian!

    Gossip Girl nyt ei ihan samaan genreen uppoa, mutta aika ihanan hömppää iltaisin katsottavaksi kun talo on hiljentynyt :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista