keskiviikko 28. helmikuuta 2018

naamio naamaan ja elämä näyttää taas kauniimmalta
Näkisittepä minut juuri nyt. Olen koko päivän paiskinut töitä nonstoppina ja meinasi lounaskin unohtua syömättä. Ennen iltaruokaa torkahdin sohvalle ja sama väsynyt vire jatkuu nyt illalla. The Beast from the East imee kaikki voimat ja kiristää posket, vaikka paistaahan aurinko kauniisti joka päivä.

Tuikkasin Ho Chi Minh Cityn lentokentältä ostamani kookosnaamion juuri kasvoille. Muut perheenjäsenet näkevät täällä parhaillaan sohvalla seiskan uutisia katsovan Hannibal Lecterin (kuvaa ei ole, mutta ehkä osaatte kuvitella tilanteen). 20 minuutin päästä odotettavissa entistä raikkaampi ja keväisempi iho! Kiitos kyllä!

Keväästä tuli mieleen, että se kuulkaa alkaa huomenna. 

2 kommenttia:

 1. Hih, no voin kuvitella! :D Auttoiko?♡ Kuule, mä en ikinä koskaan oo ostanut yhtään naamiota itselleni, enkä ollut ees kiinnostunut, kunnes eilen laivan tax freessä ohimennen selailin valikoimaa ja totesin, että nyt on tullut aika! Liki nelikymppiseksi piti kasvaa :D Katsotaan tuleeko tuloksia!

  Kaunis postaus kaiken kaikkiaan niinkuin aina♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä auttoi, tai ainakin fiilis hieman koheni! Noita naamioita on vaikka jonkinmoisia, ihan hauskaa testailla eri tuoksuisia :) Täälläkin tuloksia odotellessa, hehe.

   Kiitos Teija kommentista! <3

   Poista