perjantai 5. tammikuuta 2018

vuoroin vieraissa

Ei tullut myrskyä vaan pilvetön ja rento lomapäivä, joka vietimme auringonlaskuun saakka ystäväperheen luona hulppealla hotellialueella saaren pohjoisosassa. Noilla tiluksilla ei liskot kyttäile vessatoimitusta tai suihkuseuralaiksi luikertele käärme (tsekkiläinen ystävä majapaikassamme oli saanut uuden kaverin, onneksi emme me).

Aurinkoinen päivä totaalisesti toisenlaisissa olosuhteissa toi uudenlaista vipinää lomalaisille. Tänään aurinko ei ole juurikaan näyttäytynyt, siksi olikin vaihteeksi mukavaa istuskella omalla terassilla kaikenlaisia lomajuttuja puuhastellen. Vaikka ilma on pilvinen, on paratiisissa kuuma (pehi) - nahkea olotila pakottaakin ottamaan kylmän suihkun ihan pian eikä iltapalalle tänään jaksa raahautua omaa majapaikkaa pidemmälle.

Sanoiko joku, että baarissa alkoi juuri happy hour?

4 kommenttia:

 1. Huoh, miten ihanan näköistä. Saako kysyä missä olette? Juuri mietin hyvää lomakohdetta maalis-huhtikuulle. Nauttikaa! =)
  Maisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maisa! Nämä kuvat tässä postauksessa ovat Vinpearl-nimisestä resortista, Vietnamin Phu Quocilta. Me emme tuossa resortissa asustaneet, vaan hieman erityyppisessä, Elwood-nimisessä majapaikassa. Vinpearl on ehkä hieman liian fiini meidän tarpeisiin, vaikka tosi hulppea ja upea olikin. Ja ennen kaikkea lähellä rantaa. Tämä Elwood taas on keskellä viidakkoa, tunnelmaltaan erilainen. Mukavaa matkan suunnittelua!

   Poista
 2. Kiitos vastauksesta! Näyttää niin kauniilta! Tämän illan missiona matkan varaus, jee! =)
  Maisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkan suunnittelu, varaus ja kaikenmoinen fiilistely on iso osa matkaa! Vietnam on varsin oiva lomakohde :)

   Poista