perjantai 24. marraskuuta 2017

joulukalenteri: tsek
Viimeiset joulukalenterin lahjukset saivat kääröt ylleen Sian laulaessa taustalla. Sika on possu ja Sia upea austraalialainen laulaja-lauluntekijä eli singersongwriter, joka julkaisi uutukaisen joululevyn viime viikolla. Bublé sai vahvan kilpailijan, vaikka eipä Michaelin kanssa sovi kilpasille lähteä. Onneksi digitaalinen musiikkipalvelu tarjoaa paljon joulumusiikkia jokaiseen makuun ja kaikille mahdollisille mielialoille ja tilanteille.

Mutta takaisin asiaan. Joulukalenteri saatiin tänä vuonna valmiiksi ennätysajassa ottaen huomioon erinäiset elämän muut häiriötekijät. Lisäksi valmistelu hoitui inhimilliseen ajankohtaan ylipäänsä eikä illan viimeisinä tunteina vaatekaapissa ja salaa. Toisaalta toki oma viehätyksensä näilläkin.

2 kommenttia:

 1. Kaipaan kyllä noita aikoja, kun vielä joulukalentereita tein. Nyt minusta on tullut niin laiska, että kun perheessä ei enää lapsia asu, jätän joulukalenterit väliin. Isäntä tosin joka vuosi ostaa ne suklaakalenterinsa ja availee kaikki kerralla;)
  Ihanaa joulunalusaikaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin varmaan avattaisi kaikki suklaat kerralla kalenterista jos vaan saisi :) Oikein hyvää joulun odotusta myös teille sinne!

   Poista