torstai 19. lokakuuta 2017

nenä tukossa + pupu kylässä
Lapsi syyslomalla, kaikki enemmän tai vähemmän flunssaisina, mutta meno jatkuu as is. Viikonloppu meni sateisissa mielissä vähän niin kuin vallitseva ilmakin, väliin toki mahtui vienosti auringonpaistettakin.

Eilen illalla päätin uhmaamani viikkokausia jatkunutta räkänokkakierrettä kävelytuokiolla aurinkoisessa syyssäässä lähipäivinä. Istumalihakset kun ovat viime päivinä olleet sen verran rasituksella, joten selvästikin tekisi jo mieli happihyppelylle. Flunssa taisi kuulla uhman, sillä aamulla olo oli entistä tukkoisempi. Että se siitä kävelytuokiosta sitten.

Syyslomaviikkoamme on jälleen ihastuttanut sukulaistytön lemmikkikaniini, joka tuli meille hoitoon muutamia päiviä sitten. Kaniinilla on lomaviikolle ihan omat agendansa, erityisesti ilta-aikaan kun nukkumatti hiipii kylään on kaniinilla lievästi iltavilliyttä ilmassa. Etäpäivän aikana käydään kyselemässä että mikä pupusella meininki, kun meteli on kova ja ruokapöpelöt lentelee pitkin häkkiä. Siinä sitten yhdessä ihmetellään silmät suurina, että kukas sitä meteliä oikein taas pitikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti