keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

jännittäviä aikoja ja heikkoja askelia


Bändin tyttösiä ja poikajäsentä on vuorotellen viime viikkojen aikana sitkeästi tahtia hiljennyttänyt ärsyttävä flunssakierre, joka allekirjoittaneen osalta (joka sen aloitti) alkaa pikkuhiljaa olla podetun puolella. Tänään kellon kilahtaessa neljä lenkkarit sujahtivat jalkaan ja Juha Föhr kutsui. Kuukauden tauko tuntui tossuissa, askel ei noussut ja sykkeet huutelivat hoosiannaa. Mutta tästä se taas lähtee - kuntoilukierre nappaa flunssakierteestä persniskaotteen!

Mutta hei, elämme jännittäviä aikoja blogiystäväiset! Työhön liittyvät kuvausaktiviteetit ovat vaihtuneet hetkellisesti kotityyppisistä kuvauskohteista muotituotteisiin, erinäisiin asukokonaisuuksiin ja jos jonkinmoisiin fäshön-jutskiin. Mukavuusalueen ulkopuolelle sujahtaa, mutta ah niin mainiota! 

2 kommenttia:

  1. Flunssatoveri täällä yskii keuhkoja pihalle....mutta piti ihan sitä sanomani, kuinka kiva on ollut seurata sinun työtaivaltasi... Huikeaa, miten edellisen työsi loppumisen jälkeen sinulle on avautunut aivan uusia erilaisia ovia, jotka vaikuttavat kyllä myös tosi mielenkiintoisille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, onpa kiva kuulla! Olet kyllä ihan oikeassa, vaikka viime syksynä tuona työnhakuaikana ei tuntunut ollenkaan siltä, että koskaan löytyisi sellainen työ josta näin tykkään. Nyt tuntuu kyllä oikein hyvältä, eikä sunnuntai-illatkaan ahdista arjen alkaessa. Mukavaa kevättä sinulle! <3

      Poista