sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

ikkunahommia ja sinisimpukoita
Aniliinin matkassa useampia vuosia matkanneet muistanevat, että suurinpiirtein näihin aikoihin alkaa jokakeväinen itkuvirsi ikkunoiden pesemisestä. Tämäkään kevät ei rutinaan tee poikkeusta.

Kestoketutus voi pidemmän päälle koitua kohtaloksi. Tuumasta toimeen ja lasta kauniiseen käteen - puoli tuntia myöhemmin kolme ikkunaa puhtaampana makoilin rennosti sohvalla Strömsöä katsellen. Aaettä.

Tällä menolla saisin ikkunansiivoushomman sievään pakettiin alle viikossa, mutta eipäs nyt höpsötellä kuitenkaan.

Iloisempiin asioihin siis! Viikonloppu oli jälleen sangen upea. Kiireestä kun kerettiin viikonloppuja vihdoinkin aloittamaan, ehdittiin tehdä jos jonkinmoista. Pisteenä viikonlopun päälle perinteiset blini-iltamat, joissa alkupalaksi luonnollisesti sinisimpukoita.

2 kommenttia:

  1. Aeettä, täälläkin on jo alakerran ikkunat pesty. Yläkerran ikkunat ajattelin jättää lasten hoidettaviksi! Mistäs muuten noi teidän ruokapöydän tuolit on, tosi kivat? Ja tuo teksti nappaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä miten meidän ikkunanpesuprojektin kanssa käy, lopahtaako into kuin lehmänhäntä vai saadaanko ikkunat nopsakkaa puhtaiksi :) Juu hei kaikki nuo kuvat on sukulaisperheen luota, mutta totta puhut - nuo ruokapöydän tuolit on tosi kivat! En tiedä mitä mallia ovat, mutta joka kerta yhtälailla niitä ihailen!

      Poista