perjantai 30. joulukuuta 2016

tikulla silmään joka vanhoja muistelee


On aika laittaa vuotta 2016 pakettiin.

Onpahan ollut erilainen vuosi, mutta jopas tokkiinsa vaan niin erinomanlainen! Työskentelin vuoden aikana kolmessa eri osoitteessa, joista kaksi on oikeastaan samoja. Olin mukana konkurssihässäkässä, juuri edellisvuona yt-hässäköistä henkisesti selvinneenä. Tulipahan ensimmäistä kertaa oltua myös numerona työttömyystilastoissa. Koko aikuiselämänsä työtä tehneelle kolme erittäin pitkältä tuntuvaa kuukautta, jolloin söin lounaaksi pinaattikeittoa joka päivä, kävin lenkillä joka päivä, siivosin ja pyykkäsin joka päivä ja mietiskelin ja murehdin omaa tulevaisuuttani - joka päivä.

Ruksia seinään, mutta taisin olla terve kuin pukki koko vuoden. Tästä kiitos jo edellisvuonna alkaneelle urheiluinnostukselle, johon edelleenkin sisältyy liikunnallista aktiviteettia lenkkikengät jalassa vähintään neljästi viikossa.

Mitäs sitten ensi vuonna? Ei erillislupauksia, vaan vuosi 2017 tullaan muistamaan vielä parempana ja säihkyvämpänä mitä edeltäjänsä. Enemmän liikuntaa, matkoja, halittelua&pusittelua, ystäviä, hyvää ruokaa, punaviiniä, huikeita työseikkailuja, rohkeutta. Vähemmän stressaamista, kettuilua, kurtistuneita kulmakarvoja, hoppuilua, tulevaisuuden murehtimista.

Kiitos vuodelle 2016, hyvin meni kaikesta huolimatta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti