keskiviikko 21. syyskuuta 2016

the markettineuleIlman ylimääräistä aikaa ja blogienlukutuokioita olisi tämäkin sensaatio jäänyt näkemättä ja kokematta. Nimittäin Lidliin maanantaina myyntiin tulleet Premium-malliston ja ennakkoon sosiaalisen median syövereissä hehkutetut kashmirneuleet.

Premium-pöydässä riitti kuhinaa kun pyyhälsin iltalenkkivarusteineni eilen paikalle. Mutta eivätpä Pirkot ja Tuiret arvanneet, että kannattaakin napata ostoskoriin miesten malli, joka ei ole muotoonommeltu, pinkki tai erityyppisellä tekstuurilla varustettu. Nähtäväksi jää, kestääkö saksalaisen päivittäistavarakaupan fancympi markettineule oikeaa käyttöä vai nukkavieruuntuuko se ensimmäisen ulkoilun jälkeen. Ainakin materiaali tuntuu hypistellessä taivaalliselta.

Ja mitäpä olisi syksy ilman kashmiria? Melko kylmää.

PS. Kun luet tätä, Lidlin ihanaiset ja huokean edulliset kashmirneuleet ovat jo saattaneet sujahtaa valitettavasti Pirkon ja Tuiren ostoskoreihin.

6 kommenttia:

 1. Veikkaan, että meidänkin lähi-Lidl on jo tyhjä Premium-puolelta, mutta toivon jonkinlaista jatkoseurantaa siitä, kuinka halpiskashmir kesti syksyn!

  VastaaPoista
 2. Samoja hypistelin, mutta jäivät kiireen jalkoihin. Miesten malli oli itselläkin hyppysissä :) Kiva kuulla, miten pelittää, matsku, malli ja muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan kuin markettineuleen käy! Huikkaan jos tulee vastaan jotain mullistavaa :)

   Poista
 3. Korson Lidlin Premium-osasto oli kuule niin täynnä. Ei ihmisiä, vaan Kashmir-neuleita ;) Koska Korso :D

  Mulla jäi vain hypistelyn tasolle, koska edelleen on Vuosi ilman uusia vaatteita-haaste käynnissään ja vaikka toi miesten neule olis ollut hieno ja mä jaan nykyään vaatekaapin sisältöä mieheni kanssa, olisi ollut vähän huijausta ostaa neule "miehelle" :D


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kanssa on viime kuukaudet ollut päällä samantyyppinen "Vuosi ilman uusia vaatteita" -haaste. Koska konkurssi. Ja hyvinhän sitä pärjää vanhoilla kamoilla.

   Poista