keskiviikko 17. elokuuta 2016

pulpettihommia ja kaikenmoisia tuulia


Blogikirppis ei saanut suurta tuulta purjeisiin vaikka noin muuten on kyllä ihan kiitettävästi tuulta puhallellut. No, ei syytä lannistumisen - sunnuntaina kylillä järjestetään pihakirppis ja toivotaan, että tuulet puhaltelevat tuolloin oikeista suunnista ja tavaraa menee kaupaksi niin että kuhina vaan käy!

Kaikki mahdolliset viestimet ovat olleet pullollaan kuvia koulujenaloittajaisia ja niisk, kyllähän vaan tuo meidänkin pikkupimu eilen eskarinsa aloitti. Arkielämämme ei sen erikoisemmin muuttunut - ei hankittu reppua, ei prinsessakumeja tai mullistettu vaatevalikoimaa. Mikä oikeastaan muuttui, oli Miehen vanhasta koulusta (jossa itse asiassa tsirpukkakin koulunsa ensi vuonna aloittaa) ostettu pulpetti, joka vihdoin sai kunniakkaan siirron lapsukaisen huoneeseen.

Ja koska pokemonjahdissa lenkillä ei passaa käydä kuin kerran päivässä, tirpasin siivousintoiluissani pesten kolme ikkunaa. Kyllä, kolme. Kerta se on ensimmäinenkin kun ikkunat tässä residenssissä pestään sekä keväällä että syksyllä!

2 kommenttia:

  1. Onnea pienelle eskarilaiselle♥ Siitä se puurtaminen alkaa..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eskarilainen kiittää! Puurtaminen tosiaan alkaa, mutta kyllä tosi innokkaasti uutta lähdetään oppimaan!

      Poista