torstai 14. heinäkuuta 2016

kun jatsia kuunneltiin
Eilen päätimme kurvailla kokonaan uuteen kohteeseen Perugiaan, jossa sattumalta vietettiin parhaillaan Umbria Jazz -nimistä musiikkitapahtumaa. Kaupunki oli täynnä upeaa musiikkia ja iloisia ihmisiä! Jos ensi vuonna satumme yhtäänkään samoille huudeille näihin aikoihin, pitääpä tutustua jazz-tarjontaan paremmin - aika hukeaa fiilis kaupungissa oli!

Kotimatkalla Perugiasta saimme niskaamme sellaisen ukkoskuuro, jollaista ei koto-Suomessa juurikaan olla nähty. Perheauto-Picasso kiiti urheasti läpi ukkosmyräkän kohti kotikoloa, jonka ikkunoista vielä tiirailimme kaukana jossain myrskyävää ukkosta.

Tänään Toscanan lempeä aurinko tarjoilee suomalaiselle hipiälle oikein miellyttävän lämpötilan. Auringossa malttaa jopa olla, koska lämpöä meillä on vain vaivaiset +28 astetta!

2 kommenttia:

  1. Täällä kun oli taannoin noita +28 kelejä, tuntui se kyllä tosi kuumalle :-) Toisaalta jossain Italiassa voi +34 olla vielä ihan ok, siellä taitaa olla ilmankosteus jotenkin erilainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko joo tosiaan johtua tuosta ilmankosteudesta, kun viimeisenä lomapäivänä meille tarjoiltiin jopa +19-astetta ja se noilla leveysasteilla tuntui tosi kylmältä. Eihän meillä ollut juurikaan edes pitkähihaisia mukana kun aina mennään yli kolmessa kympissä. No, onneksi ollaan jo tutussa ja turvallisessa kotosuomessa :)

      Poista