lauantai 21. toukokuuta 2016

sika säkissä ja muita lauantain juttuja


Kolmen viikon päästä juhlitaan fiinisti Norjan vuonon äärellä ja with a view. Mekkopaniikki iski totaalisesti eikä mistään löydy tietenkään yhtään mitään. Kaveri vinkkasi suuntaamaan verkkokauppoihin silläkin uhalla, ettei lopputuotosta pysty sovittamaan tai hypistelemään. Niinpä tämä suuntasi kaupoille interwebsissä ja nyt pari mekkoa on matkalla - pikkasen tuli sikasäkissä-fiilis, mutta tokihan mekot voi tarvittaessa palauttaa. Toivotaan nyt kuitenkin, että alennushintaiset koltut sopivat ja saadaan niin Norjan fiinistely kuin kesän rippijuhlatkin ainakin kolttujen puolesta kunnialla suoritettua.

Noin muutoin oli semmoinen peruslauantai - käytiin Turguses ja grillattiin menemään parvekkeella. Illan ehdottomin hetki on se, että voi iltapäiväauringossa lukaista viikolla postilaatikkoon kannetun sisustuslehden ja suunnitella yhdessä kaikkea sitä mitä voisi kesällä puuhailla.

Mutta nyt. Pitää valmistautua Nälkäpelin alkuun. Miten ihmeessä taas koko elokuvasarja on jäänyt meikäläiseltä ihan kokonaan huomaamatta! Oh myy.

2 kommenttia:

  1. Toivotaan, että mekot sopivat...itse olen joitakin tunikoita ostanut netistä, mutta yhden tilaamani hameen jouduin palauttamaan..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usein nettitilaukset ovat menneet aika nappiin, mutta juhlakolttuja en aiemmin ole netistä ostanut - jotenkin noissa kokeilu paikan päällä tuntuu eniten luonnolliselta. Mutta toivotaan tosiaan että mekot passaa vaikka palautuksetkin toimii kätevästi.

      Poista