lauantai 14. toukokuuta 2016

on aika käydä raparperivarkaissa


Sateinen lauantaipäivä on omiaan päättömään rötvailyyn, pitkille päikkäreille, toimeettomalle haahuilulle, sadekelin tuoksuttelulle ja rapsupiirakan leipomiselle. Luvat naapurin tädin raparpereiden nyysimiselle on jälleen saatu, siitä kun viimeksi kalatiskillä tänään oikein erikseen muistuteltiin. 

5 kommenttia:

 1. Leivoin perjantaina raparperipiirakan ja samalla mietin, että koskahan Aniliinin jokakeväisen perinteisen kevään ensimmäisen raparperipiirakka-maininnan aika on?

  Nyt ollaan selvästi jo aika lähellä sitä hetkeä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku se hetki on nyt! Miten mä eka missasin tekstistä rapsupiirakka-sanan!!?

   Poista
  2. Hahhahhaa! Rapsupiirakan aika oli lähempänä kuin arvasitkaan! :) Onkohan muuten nuo rapsut näin keväällä kirpsakkaampia kuin esimerkiksi myöhemmin kesällä? Aika napakan kirpeä piirakka muuten naapurintädin rapsuista saatiin!

   Poista
  3. Hmm ja jaa a. Meillä aika laihoja/kapoisia oli varret ja olin pettynyt, kun ei kovin kirpeitä eikä happamia..syödä pystyi ihan raakana varsia.

   Jaoinkin raparperipuskia muutamaan osaan ja siirsin toiseen paikkaan osan,jos saisivat kasvuvoimaa ja kasvaisivat muutenkin kuin pikkurillin paksuisiksi :D

   Poista
  4. Jännä juttu, meillä taas varret reilusti ranteen paksuisia ja kirpsakoita kuin mitkä. Ehkä se on tää Varsinaissuomen ilmasto :)

   Poista