perjantai 20. toukokuuta 2016

issekseinInnostuin hieman napsimaan kuvia, näet kun saimme aamutuimaan vieraaksemme kamera kädessä tiluksia tähdänneen sekä muistioon jutustelua kirjanneen. Perästä kuuluu sanoi torvensoittaja.

Jos viikonloppuna tirpaisis taas rapsupiirakan. Ja 7 kilometria muikkeliseurassa. Juoksut oli suunnitelmissa, mutta jalassa lymyilevä todennäköinen hermopinne sanoo että nyt kävellään kun "urheilijan" arki ei näemmä tervettä päivää nää.

Vietettiin tuossa tyttöjeniltaa pikkuiivarin kanssa. Siivottiin leikkimökki leikkikuntoon ja katsottiin kanin kirousta. 20 minuuttia ehdittiin tiirailla, sillä uni vei iivarilta voiton ja nyt äitinsä sitten miettii, että mitäs sitte tehtäis. 

Pulttiboissia.

2 kommenttia:

  1. Voi jännää, odotan innolla niitä toisenkin ottamia kuvia. Ja kieltämättä on tällä vaappuvalla pallolla aikamoinen kateus puhtaasta kodista, jossa kaikki on just laitettu omalle paikalleen. Ihanaa viikonloppua, ja olipa kiva törmätä silloin yhtenä päivänä. Jospa ensi kerran vähän paremmalla ajalla. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin sitä itse tulee kuvattua aina samoista kulmista, tosi jännää nähdä miten toinen on nähnyt nämä nurkat :) No tosiaan oli tosi hauska törmätä - niitä mattojahan mä siinä ensimmäisenä ehdin ihailla, hassua! Oikein kivaa viikonlopppua!

      Poista