sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

vähän jymsteerausta ja bloggarimeininkiä
Nomutta mikä toiminnantäyteinen, mutta huisinhauska viikonloppu! Meikämandoliini on käynyt kotosalla nukkumassa, vaatteita vaihtamassa, siivoamassa ja laulamassa peikkoäidinkehtolaulut. Mutta ei ikinä niin kiirettä, etteikö ehtisi vähän jymsteeraamaan tauluja uuteen uskoon, ehei. Portaikon piskuiset taulut lähti vaihteeksi telakalle ja toiset tilalle. Ja mikä parasta, ei yhtään uutta julistetta, taulunkehystä tahi naulanreikää!

Kunnia kolmen viimeisen kuvan ottamiselle menee kollegalle - kiitos kuvista ja työseurasta! Jänskää vaihtelua välillä olla bloggaritapahtumassa duunistöis, mutta olipa kiva nähdä monia tuttuja!

Eipä muuten ensi viikollakaan levätä laakereilla. Mies sujahtaa viideksi päiväksi työreissulle Roomaan (roikale) ja työrintamallakin riittää jos jonkinmoista erinomanlaista. Taas tarvitaan runsaasti ennaltasuunnittelua ja lähisukulaisten kuljetusapua. 

4 kommenttia:

 1. Niin oli reipas rouva siellä duunistöis. :) Kiva kun törmättiin, ja Elmankin kuulumiset sain. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehe, Elma tosiaan vetelee parhaillaan hieman hiljaiseloa, hänen sesonkinsa kun on enemmän tuossa Halloween-meiningeissä :) Mutta varmasti pääsee vauhtiin hurjaan esim. seuraaviin bloggarigeimeihin (jolloin muuten mekin ollaan messissä iltamenoissa, eiks jeh!) Oli kyllä tosi kiva nähdä! Tsemppiä sulle loppuodotteluun <3

   Poista
 2. Kiva oli kyllä taas tavata! Teillä oli kiva osasto, ja varsinkin se sohva jäi mulle kummittelemaan mieleen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sohva on kyllä kiva, tykkään kovasti itsekin! Jos olisin vuodesohvaa vailla, harkitsisin vakavasti. Oli kiva nähdä, törmäillään taas! <3

   Poista