sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

no nyt vihertääOlen aina ihaillut noita upeita kuvia makuuhuoneista, joissa tyylikkäästi ryppyiset pellavalakanat rennosti vaan noin kauniisti asettuvat sängynpäälle ja huutavat sisustamiseen innostuneita kuluttamaan. Sisustustrendiin myöhännäisheränneenä löysin tarjouslaarista päheänväriset vihreät pellavalakanat, jotka värjäävät auringonpaisteessa makkarin kauttaaltaan pirteän vihreäksi.

4 kommenttia:

 1. Pellavalakanat on kyllä niin kauniita. Tai oikeastaan kaikki pellavakankaat.

  Onko lakanat miellyttävät nukkua?

  P.S. Teidän makuuhuoneeseen sopisikin tuollainen tummanvihreä seinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kivat nukkua, pellava on jotenkin iholle kivan viileä. Tummanvihreä seinä vois oikeasti olla aika magee! Olen myös hiljaisesti kenellekään kertomatta alkanut tykästyä tumman siniseen...

   Poista
 2. Itse ostin kans just tällä viikolla elämäni ekat pellavalakanat (tosin turvallisen tylsät harmaat, nuo limet on makeet!), on ne vaan ihanat ja mukavat, niin ulkonäöltään kun käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Meilläkin on perinteisemmät valkoiset toisina pellavalakanoina, mutta nää kun oli tarjouksessa puoleen hintaan niin en voinut vastustaa. Harmaat olis kanssa kivat, mustia haaveilen, mutta en ole niihin oikein törmännyt missään?

   Poista