maanantai 28. maaliskuuta 2016

pääsiäisen vikatSiinä sujahti, ne pääsiäispyhät. Olipa mukavaa puuhastella kotosalla, pihalla nurmikolle kasautunut lumikasa suli melkein silmissä. Kellojen siirto ja valoisat kevätillat saattavat jatkossa aiheuttaa lievää addiktiota iltaisin suoritettavalle juoksutuokiolle.

Pääsiäisen viimeinen traditio suoritettiin juuri, sillä pääsiäispupu pisteli piiloon muniaan ja Mies kuumeisesti piirsi karttaa Ipanalle munienetsinnän avuksi. Vähän jäi viimetippaan tämä munajahti, pupulla kun taisi olla muita kiireitä rötväilynsä lomassa koko pääsiäisen.

6 kommenttia:

 1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Siinäpä muuten tulevillekin vuosille loistava tapa lopetella pääsiäinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Meinattiin että Ipana olisi jo unohtanut koko pupun, mutta näillä pikkuipanoilla kun sattuu vaan olemaan erittäin hyvä muisti jos kyse on herkuista...

   Poista
 2. Kauniita kuvia :). Ja tuo pupun vierailu pääsiäisen lopuksi onkin hauska idea (vahingossa tai ei) jotta pyhät tuntuisi jatkuvan pidempään, eikä kaikki kiva olisi jo ohitse ensimmäisen päivän jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jutta! Vähän vahingossa tosiaan tuo pääsiäisaktiviteetti jäi viime tippaan, mutta hyvä niin ja jännitys säilyi! :)

   Poista
 3. Olen ehkä aikaisemminkin kysynyt, mutta... mistä tuo upea kukkakangas on peräisin? :)

  VastaaPoista