sunnuntai 7. helmikuuta 2016

karhunpoika sairastaa


Viikonloppu kutakuinkin lusittu, uusi viikko lymyilee jo nurkan takana. Käytiin jääshowssa, näköjään aika moni muukin tämän viikonlopun aikana. Parhaimmat ja odotetuimmat palat esityksestä oli luonnollisesti jätetty esityksessä viimeiseksi, jolloin salamana pikkukatsojalla huippulukemiin noussut kuume jo hieman väsytytti tunnelmaa. Jaksettiin kuitenkin katsoa showt loppuun saakka ja siitä sitten hotelliin kuumetta potemaan ja sama potemismeno on jatkunut tänäänkin.

Huomenna sairastupaan viihdytysjoukkoihin jää äityli, joka itsekin on saanut kuumeen nostatettua sunnuntaipäivän aikana  (ehdinhän jo toki viikon terveenä ollakin). Tavisflunssalla mennään onneksi - tarvittavat mittaukset käytiin paikallislääkärillä testaamassa varmuuden vuoksi ja pikkulääkäri sai reippaudestaan kaksi tarraa ja uusia tarvikkeita lääkärintakkinsa etutaskuun.

Voi olla, että huomenna tulee ehkä kurkittua vähän Annaa ja Elsaa.

4 kommenttia:

 1. Tuo jääshow olisi ollut kyllä varmaan ihana juttu, mutta meiltä jäi vielä toistaiseksi kuitenkin väliin. Ehkä ensi vuonna jo? Täälläkin on sairastettu, nuorimmainen on ollut kovassa kuumeessa monta päivää. Tiedossa ei ole että onko se sitä ihteään vaiko tavallinen flunssa, mutta mielenkiinnolla odotan kuka on seuraavana vuorossa...
  Kivaa uutta viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli meillekin ensimmäinen kerta, kannattaa käydä kokeilemassa mitä tykkää - ensi vuonna jätetään ehkä kuitenkin väliin. Olihan se toki hieno show! Tuntuu olevan jos jonkinmoista tautia nyt liikenteessä, tsemppiä sinne kuumeisille ja kivaa viikkoa myös! <3

   Poista
 2. Kovasti on tauteja liikkeellä. Mulle kans eilen nousi kuume, mutta onneksi tälläkin kertaa meni päivässä ohi. Mulla niin tekis kans viedä lapset kattomaan tuoda Disney on ice -showta, mut nyt kun täällä olen kipeänä makaillut, niin olen ihan tyytyväinen että jäi tälle kertaa liput ostamatta. Ehkä ensi vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin varmasti showsta oltaisiin nautittu enemmän mikäli olo olisi ollut parempi. Hyvä juttu että meni kuumeilut päivässä ohi. Toivotaan, että meilläkin ipana huomenna jo paremmassa hapessa :)

   Poista