perjantai 12. helmikuuta 2016

jookos kookos

Tämä täällä yleisesti ottaen hyvin myöhännäisherännäinen mitä tulee kauneuteen liittyviin trendeihin ja uutuuksiin. Huomasin nimittäin kaapin perukoilla edelliseltä thaimaanreissulta ostetun kookosöljypullon ja mietin että nytpä tuolle kaverille pikaisesti joku huikea käyttötarkoitus. Ihana ja erityisesti kauneuden trendeistä ja uutuuksista tietävä työtoveri vinkkasi ilmiöstä nimeltä "oil pulling", josta löytyikin paljon lisätietoa interwebsin syövereistä.

Tässäpä sitä ollaan purskuteltu iltojen iloksi nyt muutamia kertoja, aurinkolaseja ei ainakaan vielä tarvitse meikäläisen seurassa päässä pitää. Kattellaan vaikka tuo purnukka loppuun ja riennän tietysti kertomaan lopputuloksen tästä suun terveyttä edistävästä purskuttelusensaatiosta myöhemmin. Hän jolla on jo kokemusta aihepiiristä, huutaa hep. Onk mittää järkee?

Nyt, viikonloppujee!

2 kommenttia:

 1. Mää tein tota oil pullingia aamuisin ennen hammasten pesua. Aluksi tuntui, ettei vaikuta mitenkään, mutta pikkuhiljaa lakoi mm. irrota hammaskiveä. :) Suosittelen tosiaan kokeilemaan ainakin purkin loppuun niin huomaat auttaako mihinkään vai ei.
  Niin ja öljy auttoi itsellä myös ienvaivoihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kiitos kommentista! Yritän nyt ahkerasti purskutella ja katsotaan tosiaan miten käy ja vaikuttaa!

   Poista