perjantai 29. tammikuuta 2016

paussi


Flunssa tuli taloon ja vähensi reippailuhetkiä kertaheitolla. Tuntuu, että iltatoiminnoista puuttuu jotain olennaista. Toivottavasti jo viikonlopun aikana nenäontelot raikastuvat ja kuntoilu pääsee taas vauhtiinsa. Erityisesti jännää onkin huomata, ettei reippailu ollutkaan pelkkä vuodenvaihteen villitys vaan ihan oikein elämänmuutos kerrassaan.

Ellei muuta niin kukilta vois vaihtaa mullat. Mutta ensin nenäliinat (muillekin) esille - SuomiLovea pukkaa.

4 kommenttia:

 1. Toipumisia sinne. Tiedän tunteen, kun on niin tylsää jättää urheilut väliin. Ne kun tuovat niin ihanasti hyvää oloa arkeen. Mutta ehdit sinä, eikä se kunto siinä ihan heti romahda!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja mitä pidemmälle kevättä mennään, sitä kivemmat lenkkilelit tulee. Tuskin maltan odottaa kesäistä lenkki-iltaa, jolloin voi pinkaista t-paidalla ja shortseilla juoksemaan!

   Poista
 2. Aloitin liikkumisen pitkästä aikaa tässä kuussa, ja oon pikkuisen koukuttunut :) Energia ja hyvä olo on tuplaantunut. Nyt paranemisia ja lepoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa! Liikunnalla on pelkästään positiivisia vaikutuksia, saman energisen ja hyvän olon minäkin olen huomannut liikuntaharrastuksen aloittaessani. Hyvä me! Huomenna aion kyllä käydä ihan kevyesti kävelemässä :)

   Poista