sunnuntai 31. tammikuuta 2016

kuha tykkää lenkkeilystä

Vielä kerran pinkkiä liinaa pöytään tytöt ja pojat! Kuukauden kestänyt kuin festivaalisvääreihin noussut synttärijuhlinta saatiin aamulla tämän vuoden osalta päätökseen, kun päiväkodin tärkeimmät tulivat krebaamaan niin että talosta meinasi lähteä katto. No ei vais, mutta kyllähän te tiedätte nuo kuusivuotiaat pikkubilettäjät, jotka osaavat turkulaisen teinihurmurin biisien sanat ulkoa ja voivat hyppiä koko diskoilun ajan ylösalassinnetänne ilman hengästymisestä tietoakaan.

Kävin bileiden jälkeen reippaalla lenkillä ottaen ilon irti koko viikon edestä. Vein samalla vanhuksille loppuja leivoksia, etteivät jäisi tänne kiusausta aiheuttamaan meiningillä vie mennessäs, tuo tullessas - matkaan lähti tuliaisia mökiltä ja loppulenkki menikin tampaten savustettu kuha toisessa kädessä heiluen.

4 kommenttia:

 1. Minkälaisia lenkkejä se kuha tykkää vedellä?
  Eikö oikeesti, niin oletko päätynyt lenkkikunnonkohotusjanautintoprojektissa johonkin ideaaliin lenkin pituuteen?
  Eikö sanota, että esim liian pitkät juoksumatkat eivät ole hyväksi kropalle (liikaa rasitusta nivelille?) ..mutta mikä on sitten se hyvä pituus?

  Mun pitäs ottaa ehdottomasti itseäni niskasta kiinni ja aloittaa taas/myös lenkkeilevä elämäntapa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävi muuten ilmi tuossa, että kuha olikin siika. Kala ku kala.

   Joo, noi mun lenkit on arkiviikolla semmosia alle tunnin (n.45min) ja viikonloppuisin pidempiä, kun aikaakin on enemmän. Tänään lenkki tarkoitti hyvin reipasta kävelyä 60 min tietyillä sykkeillä ettei mene hutkimiseksi ja kunto kasvaa. Muutaman viikon päästä pitäis tampata menemään 5km yhtämittaista juoksua, siis se eka tavoite. Kääks.

   Poista
  2. Kai se on sama mitä syö, kuha on kalaa.

   Aa aivan. Se on tarkkaa touhua. Mittareiden kanssa painellaan menemään :)
   Kuinkas kauan siitä on, kun aloitit prosessin?

   5 kilometriä kuulostaa hyvältä!
   Varmasti jaksat, kun olet niin ahkerasti ja kurinalaisesti pysynyt treeneissä ja motivaatio on kohdillaan!

   Poista
  3. Joo, PT on antanut oikein hyvät ja selkeät viikkokohtaiset ohjeet ja sykkeitä kattellaan todella tarkkaan. Aloittelin marraskuussa, reenataan koko kevät ja ehkä syssyllä sitten 10 kilsaa, woohoo!

   Poista