sunnuntai 4. lokakuuta 2015

ylös ja ulosKesällä terhakkaasti alkanut juoksunnostus lässähti kuin pannukakku pariin perättäiseen antibioottikuuriin, yleiseen saamattomuuteen ja ruuhkavuosiin. Tänään aamulla ensimmäistä kertaa sitten elokuun puolivälin jalka nousi ja reippailu tuntui hyvältä. Jatkossa on pakko saada poistettua ylimääräiset, liikuntaa jarruttavat häiriötekijät, pysyttävä terveenä ja yksinkertaisesti liikkua. Etäpäivien aamu-uinnit alkaa ja viikonloppujen ylimääräiset hetket pyhitetään reippailuun. Minkälaiseen tahansa, jotta innostus liikkumiseen saadaan taas roihumaan.

Mutta tänään, kuten aiempinakin vuosina juuri tänä päivänä, 20 vuoden ajan, sytytän kynttilän naapurinpojan muistolle.

4 kommenttia:

 1. Aamu-uinti kuulostaa hyvältä. Pitäisiköhän sitä itsekin ryhdistäytyä ja keksiä jotain mainitsemasi kaltaista. Tai vaikka aamulenkki, aamusauna ja aamuavanto.

  Kukahan potkisi mua vähän persiille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virtuaalipotkuja täältä! Täytyy yrittää jos sais uintiharrastuksen käyntiin jo tällä viikolla. Tsemppiä sinne kans ja hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. Tiedän niin tunteen tuosta liikuntainnostuksen lässähtämisestä. Sama kompo oman hyvin alkaneen juoksun aloituksen pilasi. Tsemppiä myös sinne liikuntainnostuksen takaisin saamiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sinne kans! Pitkään päällä oleva flunssakierre pitää liikuntaharrastuksen pannassa ärsyttävän pitkään. Mulla tavisflunssa heitti poskionteloihin, ja oli sitkeämpää sorttia vaatien kahden perättäisen antibioottikuurin. Nyt onneksi (kopotikop) alkaa helpottaa ja olo vihdoinkin tuntuu siltä että voisi käydä heittämässä juoksulenkkejä. Mutta sitten tulee taas se vapaa-aika vastaan... Mutta yritetään! Kivaa alkanutta viikkoa sinne!

   Poista