sunnuntai 11. lokakuuta 2015

heipat colelle ja sen pojalle


Jos on rakentanut talon alusta loppuun, luulisi, ettei yhden seinän uudelleenmaalaaminen tuntuisi juuri missään. Mutta vaatipa uusi projekti tuntien suostuttelun ja vakuuttelun, mutta nyt ollaan vaiheessa, että melkein kuusivuotta käytetty metsätapetti on siisteissä rullissa seinältä poisrevittynä. Makuuhuoneesta tosin yhä kuuluu marinaa siitä, että olisi kuulemma mieluummin tekemässä jotain hyödyllistä kuten esimerkiksi pesemässä autoa.

Yleisesti muutoksille hyvin nihkeästi suhtautuville Miehelle ja Lapselle tapetin poisto-operaatio on ollut raskas. Lapsi taisi jopa itkunkin tihrauttaa tapetin muistolle. Metsätapetti on kaunis, mutta hivenen kärsinyt aikaa ja katsetta. Vaihtelu sitä paitsi virkistää. Ja pienen sisustuksellisen projektin tarve oli olemassa.

6 kommenttia:

 1. Oi, itse en vielä raaskisi! Tosin me ollaan katseltu samaa metsää vasta pari kuukautta (ja siitäkin osan aikaa vesivahingon takia tapettiseinä oli revittynä auki) :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tapettisuhde kesti melkein kuusi vuotta :) Uudesta seinästä tulee tosi magee!

   Poista
 2. Meillä makuuhuoneeseen olisi tarkoitus yksi seinä laittaa tapettia....mutta mitä, siinä pulma..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetin (ja maalin värin) valinta on aina yhtä pulmallista! Mielellään kun sitä tapettiakin katselisi useamman vuoden :)

   Poista
 3. No voi pirpanaa. Mutta takuulla tilalle tulee jotain ehompaa! Minäkin tuota harkitsin meidän makkariin, mutta siellä ne seinät ammottavat edelleen valkoisina. Suunnitelma on toki päässä, kun vaan vielä ryhdyttäisiin toteuttamaan. Noiden pikkuapulaisten kanssa kun on aina vähän sellaista, että ei ne projektit ihan lähde liikkeelle tuosta vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen! :) Meilläkin seinänmaalausprojekti etenee hyvinkin verkkaisesti. Mutta hyvä siitä tulee!

   Poista