sunnuntai 27. syyskuuta 2015

viikonloppuaOn meillä ollos ollut huoleton, kun poikas on valveil ollut koko viikonlopun. Iskä-mies kotiutui juuri ja kylläpä riittää juttua.

Me tytöt taas katsottiin pingviinielokuvaa ja syötiin herkkuja. Kaikkein parasta koko viikonlopussa on ehdottomasti olleet aamuiset kuiskausherätykset ja muut höpötykset.

4 kommenttia:

 1. Täällä kaivettu kanssa kynttilät esiin. Vähän hassulta tuntui kyllä ensimmäistä kertaa niitä sytytellä.
  Että onko se taas jo se aika vuodesta.

  Nyt viikonloppupizzan vääntöön.

  Moi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin alettiin just vääntää pitsaa! Mä oon nyt viikonlopun aikana polttanu kynttilöitä jo ihan urakalla. Alkaa olla jo aikaisin pimeetä, ei ollenkaan kiva. Kohta sataa räntää vaakatasossa ja kotosalla on pelkästään pimeään aikaan. Plääh. Onneksi meillä on lomasuunnitelmat jo hyvässä vauhdissa :)

   Poista
  2. Mä vielä vähän arastelen kynttilöitä ja tulta täällä puutalossa. Ei uskalla selkäänsä kääntää, ettei roihahda koko torppa.

   Onko se Thaimaa joka kutsuu taas?
   Meitsi meni ja varas itselleen (SIIS ITSELLEEN!!) Tammikuulle lennon Kambodzaan ja paluulennon kotiin vajaa kuukauden päästä Thaimaasta.
   Kerrankin odottaa talven tuloa :)

   Poista
  3. Me ollaan kuumeisesti pohdittu, et josko tällä kertaa mentäiskin jonnekin muualle. Mutta ei me vissiin oikein osata. Aika vahvasti ollaan taas kallistumassa Thaimaan puolelle. Mutta minne siellä, sitä ei olla vielä päätetty. Aika paljon merkkaa myös ajankohta ja lentojen hinnat.

   Vajaa kuukausi Aasiassa! No nyt! Aika huikee juttu! Josko ollaan samoilla huudeilla niin nähdään tois puol maailmaa!

   Poista