tiistai 1. syyskuuta 2015

kyllä täällä tarkenee


Jokainen, joka on aloittanut elämässään jotain uutta (kuten vaikka uudessa työpaikassa) tietää, että uuteen tottuminen ja järkevän tasapainon löytäminen uuden ja vanhan välillä vie aikaa. Kaikkeen tottuu sano pässi kun... ja niinhän se vaan kuulkaa menee. Ensimmäisten työviikkojen kaaos tuntuu helpottaneen ainakin hieman (kopotikop), mutta kyllä edelleenkin iltaisin ei juurikaan jaksa tehdä muuta kuin ihmetellä maailman menoa ja pussailla pikkupipanaa. Onneksi talouden ruokapuoli hoituu muiden toimesta (pusipusi Miehelle).

Eikä pölynimuriakaan oikeasti tarvitse ulkoiluttaa ihan joka päivä.

5 kommenttia:

 1. Täällä toinen uusiin työtehtäviin siirtynyt ja voi elämä, sanonpahan vaan. Onneksi tämä varmasti tasoittuu, mutta kyllähän se on ihan selvää, että uuteen tottuminen vie aikaa. Rennompaa syksyä sinnekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukavaa kuulla että siellä on muitakin vastaavassa tilanteessa olevia! Uusi on aina jännittävää ja piristävää, mutta sen yhdistäminen arkeen ottaa aikansa. Mahtavaa syksyä sinne ja tsemppiä kans!

   Poista
 2. Tosiaan. Kaikki uusi vie energiaa moninkertaisesti normaalitilanteeseen verrattuna. Aivot raksuttaa helposti vähän ylikierroksille ja rentoutuminenkin tai rentoon moodiin pääsy voi töiden jälkeen tuntua työläältä ja vaikealta.

  Meillä aloitettiin eilen töiden, eli uusien lainalasten odotus. Vähän samassa paatissa siis ollaan. Uuden ja jännittävän äärellä. Sä vaan oot saanut paatin jo irrottautumaan satamasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa noin! Viikonloppuisin pääsee kyllä onneksi nollaamaan ajatukset työstä tosi hienosti. Arki vaan on vähän hässäkkää... Ja huomenna mennään taas :)

   Tsemppiä teillekin uuteen ja jännittävään! Ois kiva taas muuten nähdä!

   Poista