lauantai 19. syyskuuta 2015

kesäjuhlaa ja päikkäreitä
Viikonloppu turahti käyntiin istumalla ulkotiloissa useita tunteja. Saattaa ehkä kuulostaa hurjalta, mutta itse asiassa se oli todella mukavaa ja uskomattoman tunnelmallista! Vietimme kesäjuhlia parin naapuripariskunnan kanssa kynttilänvalossa tuulen heilutellessa teltan helmoja. Isäntäväki oli luonut vierailleen huikeat puitteet ja tarjoilut eikä pieni vesisadekaan ei haitannut nauttiessamme herkkuja syksyisen tähtitaivaan alla sateelta suojassa lämpimät viltit kintuissa.

Tirpastiin äsken koko porukka kahden tunnin päikkärit. Kahden tunnin päikkäreistä sen verran, että unet tuntuu erittäin hyvältä idealta siinä vaiheessa kun silmänsä ummistaa ja asettaa peittoa sievästi päälle. Kahden tunnin päästä herää suu kuivana ja kymmenen kertaa väsyneempänä. Ei mikään win-win-situation. Mutta koska viikonloppu.

2 kommenttia:

 1. Yhdyn ihan täydellisesti tuohon päikkäriasiaan. Nytkin tekis mieli silmät ummistaa, mut en ummista! En ala! ;)

  Kauniita tunnelmia kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa kuulla, että siellä on on muitakin päikkäri-ihmisiä! Tänään en sortunut, vaan nautin päikkäriajan hiljaisuudesta lueskellen kanssabloggaajien tuotoksia viime viikoilta. Ehkä illalla tulee paremmin uni silmään kun ei ole kahta tuntia tirpassut päikkäreitä tässä päivällä :)

   Poista