keskiviikko 16. syyskuuta 2015

ekoja kertoja
Alkanut syksy on ollut aikaa ekojen kertojen. On aloitettu ekaa kertaa uudessa työpaikassa, on tutustuttu ekaa kertaa uusiin ihmisiin. On sairastettu ekaa kertaa reipasta poskiontelotulehdusta ja käyty ekaa kertaa poskiontelohuuhtelussa.

Eipä sillä, mukavia ekoja kertoja kaikki (poislukien huuhtelumeininki), mutta listan kerrat ovat pitäneet ainakin tämän ihmispolon piskuisessa jännityksessä ja ennen syvään uneen nukahtamista on ollut havaittavissa hieman jännitysperäistä unissapuhumista. Jaiks.

Saapi nähdä, mitä kaikenlaisia muita ekoja kertoja syksy vielä tullessaan tuo. Sen ainakin tiedän, että viikonloppuna aion tirpasta syksyn ekan omenapiirakan.

6 kommenttia:

 1. Jännittäviä ekoja kertoja todella...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes :) Tässä nyt kuumeisesti mietin, että pitäiskö tirpasta se omppupiirakka VAI tehdä semmoista herkkua kaurahyvettä? Jännittäviä aikoja eletään! :)

   Poista
 2. Voihan poskiontelo! Mulla oli myös, mutta ilman huuhteluita ja muita mentiin. Ekasta kuvasta tuli mieleen yksi eka kerta joka meillä vielä antaa odottaa itseään, nimittäin takan poltto. Meillä on vielä ihan neitseellinen takka! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takkaa päälle vaan! Meillä takka on ollut lähes käyttämättä kesällä ja syksylläkin tuli palanut ihan satunnaisesti. Alkaa nyt olla sellaiset kelit, että on tosi kiva poltella takaa iltasella kun ulkona on ihan suhmurainen syyskeli.

   Poista
 3. Kaikenlaisia huuhteluita sulla siellä.. harmi ettei syyshuuhteluita, odotin josko oltais nähty viikonloppuna! Ehkäpä syksy tuo tullessaan ekan kerran tännepäin tuossa marraskuussa..? :) -jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Marraskuussa nähdään! Meiltä ei ollut huuhteluihin tulossa muita, itsellä menojalkaa kyllä ihan kevyesti vipatti :) Hauskaa reissua teille, toivottavasti paatti ei keinu liikaa! :)

   Poista