keskiviikko 5. elokuuta 2015

synttärityttö (tyttö, toim. huom.)Tulipahan tuossa lisättyä ikävuosia mittariin. Eipä sillä, että siitä pitäisi erityisesti mainita. Kuusitoista on (aina ja ikuisesti) hyvä ikä.

Lapsi ei tahtonut aamulla piirtää synttärikorttia, koska päivä ei ollut hänen eikä lahjoja herunnut. Teki kortin sijaan käsikorun, jonka antaessaan sanoi olevan meikäläiselle liian pieni ja sellainen, jota ei itsekään olisi lahjaksi halunut. Siksipä siis lahjaksi äidille! Sydän.

Lomaviikko lähenee loppuaan. Kuten sanottua, ei ole pitkään aikaan tuntunut loma näin lomalta ja työhönpaluu yhtä eksoottiselta. Paljon on ehtinyt tapahtua, lapselta lähti tänään ensimmäinen hammaskin. No jopas.

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea synttäritytölle! Ja isosti onnea sinne uusiin kuvioihin jatkossa :-)

  VastaaPoista
 2. Onnea!

  Paras tirppana koruntekijä :D

  Aikasen jännää noin aloittaa uudet työt. Jatkatko työmatkareissaamista pidemmälle vai lyhenikö työmatka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, uudet työkuviot pääsi ihan uniinkin viime yönä! Työmatka edelleen sama, eli bussimatkailua edelleen. Viiden vuoden kokemuksella perslihakset ovat jo tottuneet :)

   Poista
 3. Hehei, meilläkin on täällä harvahammas! Okolla lähti kesäkuussa kolme hammasta kahden viikon sisällä ja pari on heilinut siitä asti, mutta pysyvät nyt jollain kummalla vimmalla kiinni. Ja toinen mini-ihminen taasen saa uusia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä lapsosella lähti nyt tuo yksi ja muut on onneksi visusti edelleen paikoillaan. Aikamoinen show nimittäin saatiin tuosta hampaanlähdöstä, heh :)

   Poista