tiistai 4. elokuuta 2015

parasta just nyt

Tämä aamu, kuten useimmat aamut viimeisten kuukausien aikana, aloitettiin juoksutuokiolla. Sitkeä reipastelu tuottaa tulosta ja viimeisimmät pinkomiset on ylä- ja alamäkineen menneet kokonaan juoksemalla. Alkuun jo kävelykin hengästytti. Urheiluharrastuksessa kaikkein siisteintä on se, että huomaa edistyneensä. Ja se, että pinkoilu tuntuu oikeasti todella kivalta.

Viimeinen lomaviikko tarjoilee lämmintä ja aurinkoista kesäsäätä. Näillä eväillä on jännittävin, mutta erittäin innostunein mielin uusiin haasteisiin ja arkeen ensi viikolla. Loma on ollut erittäin hyvä, vaikka se alkoikin hieman epäselvin mielin.

Viikolle mahtuu vielä monta erittäin hyvää asiaa. Synttäreitä, ystävien tapaamisia, kesälounaita, leipomista, keinussa lukemista.

Tää on parasta just nyt.

4 kommenttia:

 1. Kaunis tuo kynttiläasetelma..:) Aurinkoita viikkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viime viikolla yhtenä päivänä oli niin synkän ja harmaan tuntuista, että teki mieli sytyttää kynttilöitä :) Oikein hyvää & aurinkoista viikkoa myös sinne!

   Poista
 2. Olen näitä sinun kauniita kuvia ihaillut jo pitkään instagramin puolella. Oli kiva löytää blogikin. Hauskaa ja kesäistä lomaviikkoa. Suunnitelmat ainakin kuulostavat kivoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi <3 Täytyy ottaa kaikki irti viimeisestä lomaviikosta! Aurinkoa sinnekin!

   Poista