torstai 16. heinäkuuta 2015

torstai on toivoa täynnäTänään oli ensimmäinen päivä eilisen maakuntamatkailun jälkeen, jolloin liikuimme kylillä ihan noin vain ihmisten ilmoilla. Korkkasimme myös iltatorin - tuon kylän torilla järjestettävän kesäisen torstaikarkelon, jonne ihan kauempaakin riennetään kuuluisia artisteja kuuntelemaan, torikojujen väleihin kiertelemään tai ihan vaan meidän tyyliin sokeripullalle.

Huomenna kutsuu saaristo ja kesämökki, koska vaihtelu virkistää.

4 kommenttia:

 1. Mä täällä taustalla seurailen sun hengästyttävän nopeaa postaustahtia.. niin nopeaa,ettei muka edes ehdi kommentoimaan.

  Nyt heräsin kovaan ukkoseen, sade ropisee kattoon, makaan peiton alla pimennysverhoilla pimennetyssä huoneessa koko muun perheen ja yökyläläisten nukkuessa. Nyt on siis selkeä hetki.

  Onnea uudesta olohuoneen tarjotinpöydästä ja muutenkin kauniista kodista ja ihanista ja aina piristävistä kesäkuvista ja uusista työkuvioista ja siitä,että uusi matkakin jäejestyi ja tietysti mökille lähdöstä. Tai niinku erihienoi juttui ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, tässä ihan itsekin ihmettelen, että mistäs moinen postausinnostus! Ihan melkein joka päivä jotain sisältöä pukkaa, aika hurjaa!

   Kiitti! Nyt tässä odotellaan tosiaan sitä lomamatkaa kutakuinkin kieli pitkällä. Eipä pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta toivottavasti päästään reissunpäälle kohtapuolin.

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Ja ihana tuo räsymatto ja kukkaruukut. Iloista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta! Räsymatot on aika jees parvekkeella, kun betonilattia on muuten kovin kylmähkö paikka leikkiä. Oikein kivaa sunnuntai-iltaa myös sinne! :)

   Poista