torstai 9. heinäkuuta 2015

hyviä uutisia ja huonoa tuuria

Huonot ensin? Lapsella on vesirokko. Ja kaksi päivää Italian matkaan, jota on odotettu kieli pitkällä koko kevät. Pari kirosanaa tähän. Onneksi tässä vielä on kesälomaa jäljellä ja jonnekin lämpimään sujahdetaan heti, kun se on näppylöiden puolesta mahdollista. Mutta silti, pari kirosanaa tähän. Joo ja säästyipähän ne rokoterahat, sillä olimmehan juuri viime viikolla neuvolassa rokotetta hakemassa ja se siellä apteekissa on meitä odottamassa.

Mutta sitten niihin hyviin uutisiin! Bloggarin matka työrintamalla jatkuu ihkauusissa kuvioissa lomien jälkeen! Asiat pruukaa järjestymän, hei skål på den saken!

Osa kuvakavalkaadin kuvista on eiliseltä Helsingin reissulta, jonka aikana saatoimme tartuttaa näppylätaudin eräälle suloistakin suloisemmalle pikkupirpanalle. Sormet ristissä ettei näin päässyt käymään, mutta silti pahoittelumme.

7 kommenttia:

 1. Voi typeryys! Toisaalta, tuleehan niitä matkoja. Mutta silti. Kurjaa. Tsemppiä rokon taltuttamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin, onnea myös iloisista uutisista :)

   Poista
  2. Joo, eiköhän niitä matkoja tule mutta kylläpä hyvän ajoituksen lykkäsi näppylöidensä kanssa. Onneksi ehditään tässä vielä säätää jotain muuta, onhan tässä nyt ihan melkein pakotettu lähtemään jonnekin lämpimään kun joka päivä kauhukuvia hellettömästä kesästä meille näytetään!

   Kiitos, plussan puolelle jäädään ehdottomasti, kun on tuo työpuoli kuitenkin hoidossa syksyllä! :)

   Poista
 2. Onnea uusista työkuvioista! Mahtavaa että asiat järjestyi ja vielä kai aika nopsasti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Juu, ei tässä ehtinyt edes työhakemuksia kirjoitella :)

   Poista