sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

vanhan loppua ja uuden alkua
Kesän ensimmäinen päivä, jolloin lounas pystyttiin lämpötilansa puolesta nauttimaan ulkotiloissa parvekkeella! Myös kaikenmoista muuta ulkoilmaan liittyvää on puuhasteltu viikonlopun aikana oikein olan takaa. Eräs kesän varmimmista merkeistä on ehdottomasti se, että sisätiloissa koko talven sinnitellyt oliivipuu on vihdoin kannettu parvekkeelle ulkoilemaan ja nauttimaan kesästä.

Naapurintäti tuli vartavasten muistuttamaan raparperinkäyttöetuoikeudesta. Täytyypä käydä heti ensi viikosta napsimassa rapsua talteen ja tehdä jälleen mehua Ipanan ex-hoitotädin (terkut!) ohjeella. Ja tietenkin kiitokseksi käyttöetuoikeudesta käydään viemässä pullo jos toinenkin naapurintädille.

Huomenna on aika sulkea hetkeksi työelämän ovi ja käydä kustannuspaikalla vielä viimoisen kerran. Itkuilta ei vältytä, sehän on selvä. Saman työntantajan leivissä kun on seitsemän vuotta aikaansa viettänyt, on tuossa muutamia elinikäisiä ja erittäin tärkeitä ystävyyssuhteita ehtinyt solmia (terkut! ). Onneksi puhelinlangat laulaa, bussi kulkee ja netti toimii, joten yhteyttä taatusti tullaan pitämään myös jatkossa. Silti, yksi ajanjakso on nyt päättymässä, mutta uusi, taatusti jännittävä ja erilainen alkamassa!

Mitä syksy tullessaan tuokaan, ensin ainakin kesäloman.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo! Laitetaan se jakoon jahka saan rapsut noukittua!

   Poista
 2. Hyvää vikaa työpäivää! Ja mahtavaa lomaa! Olet ansainnut sen!

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen ja aurinkoa kesään! Onneksi yhteydet ja ystävyys säilyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Aurinkoa tuleville viikoille toivottu!

   Poista
 4. Onnea uuteen tulevaan ja oikein mukavaa kesälomaa! Laitoin sinulle postia, koska voitit blogini arvonnassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kesäloma alkoi tänään ja oikein hienosti näköjään alkoikin - ihan mahtavaa tuo arvontavoitto! Huikeeta, kiitos! :)

   Poista
 5. Mehua pitäisi itsekin taas tehdä, kyllä täällä messissä koko ajan ollaan vaikka niin harvoin kommentoinkin. Uusia tuulia siis tulossa, onnea tulevaan ja ipanalle terkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukavaa kuulla, että siellä ollaan edelleen mukana menossa! Ipana taatusti ilostuisi jos törmättäisiin joskus kylillä! Kiitos, katsotaan mitä syksy tuo tullessaan. Aika mukavaa nyt vaan ihan olla ja lomailla ensin. Terkkuja, erityisterkut Ipanalta! <3

   Poista